De Amsterdames

boekingen & management

Lisa Maschauppt (taxidermist, eigenaar Golden Noodles) en Mirjam Deen (kunstprogrammeur, curator en wijnkenner) zijn schrijvers van het boek De Amsterdame, dat in september uitkomt.

Toen Mirjam en Lisa de bestseller ‘How to be a Parisienne’ hadden gelezen besloten ze: vanaf nu gaan wij net zo stijlvol en elegant door het leven als al die prachtige vrouwen in Parijs. Helaas bleek dat al snel onmogelijk in een stad als Amsterdam. Dus wat waren ze dan wel? Inderdaad ja: Amsterdames.¬†Misschien niet het meest elegante, maar toch zeker wel het meest coole meisje uit de klas.

In hun boek De Amsterdame omschrijven Lisa en Mirjam met een vette knipoog het leven als jonge vrouw in Amsterdam, dat vooral bestaat uit heel hard vallen en dan vlug weer opstaan.
Het boek is een onmisbare levensgids voor vrouwen die in Amsterdam wonen of dat van plan zijn te gaan doen. Een stijlbijbel met recepten en de allerleukste adresjes – niet de gelikte hypes maar wel de ouderwetse klassiekers uit de stad. Een moderne ode aan Amsterdam en aan de Amsterdamse vrouw die zo ontiegelijk uniek is in haar soort.

De Amsterdames schrijven columns, recenseren alles wat los en vast zit en  voorzien graag in allerhande tips over het leven in de grote stad. Een webserie is in de maak.

Talents: Schrijvers
Columnisten
De Amsterdames zijn te boeken bij MVP Management

Voor boekingen van De Amsterdames of vragen: