Angelique Houtveen

Angelique Houtveen is radio-dj bij 3FM, maakt podcasts en presenteert events.

Maar bovenal is ze muziekliefhebber pur sang.

Een multi-talent zal ze zichzelf niet snel noemen, te bescheiden. Vlammen, dat doet ze wel als ze radio maakt, als gast aanschuift bij talkshows om over muziek te praten of als ze een podcast opneemt. Dat gaat haar allemaal zo natuurlijk af dat je meteen je oren spitst als je haar hoort. Haar stemgeluid doet de rest: zwoel en zacht, krachtig en puur.

Angelique studeerdde Media, Informatie & Communicatie en werd aangenomen bij BNN University, het interne opleidingstraject van BNN. Daarna maakte ze radio bij onder meer bij Radio 6, FunX, NTR en VARA en won in 2013 de Marconi Award voor ‘Aanstormend Talent’. In 2016 daalde ze neer bij KRO-NCRV bij 3FM, waar ze momenteel dagelijks te horen is met haar eigen show ‘Angelique’. In talkshows is ze een graag geziene gast als het over muziek gaat.  Deze vrouw weet alles.

Ook voor Serious Request zet Angelique zich graag in. Vorig jaar liet ze zich opsluiten in het Glazen Huis en dit jaar is ze spokesperson van de vernieuwde editie.

Angelique is te boeken voor presentatieklussen, lezingen, workshops en voor columns. En natuurlijk als stemactrice of voor het inlezen van luisterboeken.

Talents: Radio-dj
Podcastmaker
Presentatrice