Raounak Khaddari

Raounak Khaddari (Amsterdam, 1994)  is journalist en presentator.

Raounak is journalist bij Het Parool, waar ze het schrijven van harde nieuwsberichten afwisselt met van grotere verhalen. Ze trapte haar journalistieke carrière af bij Blendle en ging daarna als freelancer bij LINDA aan de slag. Na haar zomerstage bij Het Parool in 2018 is ze daar niet meer weggegaan. Nadat ze meerdere jaren over uiteenlopende onderwerpen schreef,  focust Raounak zich nu op onderwijs, jongeren en mentale gezondheid. Daarvoor neemt ze in onder andere haar serie ‘Nieuwe Lichting’ de ruimte voor. Voor elke aflevering onderzoekt ze een uitdaging waar jongvolwassenen tegenaan lopen.

Raounak studeerde aan de kunstacademie (HKU) en de UvA (Algemene Sociale Wetenschappen) en gebruikt haar creativiteit en kennis in de praktijk voor verschillende mediavormen. Haar werk bij de krant combineert Raounak met de radio: sinds januari 2021 is zij te horen op NPO Radio 1 als presentator Vroeg! van BNNVARA. Elke week interviewt ze een uur lang één gast om een actualiteit van de dag te duiden.

In maart 2023 debuteert Raounak met ‘Even goede vrienden’, een boek over hoe vriendschap (niet) werkt bij Uitgeverij Unieboek.

VOICE-OVER DEMO – NL

VOICE-OVER DEMO – EN