Selecteer een pagina

Maaike Timmerman

Maaike Timmerman is een van de vaste presentatoren van Goedemorgen Nederland op NPO1.

Ze brengt de kijkers op de hoogte van het laatste nieuws en interviewt politici en deskundigen over veiligheid, politiek, maatschappij, economie en entertainment. In 2019 werd Maaike genomineerd voor de Sonja Barend Award voor haar kritische interview met DENK-voorman Kuzu. AD-columnist Angela de Jong tipte om Maaike in de gaten te houden.

Naast haar televisiewerk valt Maaike af en toe in als presentator van het debatprogramma WNL Opiniemakers op NPORadio1. Als programmamaker stond ze aan de wieg van het documentaireprogramma Zaak van je Leven (NPO2) waarin rechercheurs terugblikken op moordzaken.

Na het Atheneum te hebben afgerond ging Maaike Timmerman naar de School voor Journalistiek in Utrecht. Voor ze de overstap maakte naar Omroep WNL werkte Maaike voor Hart van Nederland en schreef ze als freelancer voor onder andere Spits en Nieuwe Revu. Bij WNL heeft Maaike jarenlang gewerkt als (live)-verslaggeefster, daarnaast presenteerde ze regelmatig het nieuws bij RTV Noord-Holland. In 2019 schreef Maaike zomercolumns in Vrouw van De Telegraaf.

Download foto

Instagram