Selecteer een pagina

Debby Gerritsen

Debby Gerritsen is opiniemaker, journalist, bladenmaker en presentator.

Debby kijkt met een kritische, open en vooral nuchtere blik naar actuele en maatschappelijke thema’s. Bij voorkeur naar vrouw gerelateerde onderwerpen, feminisme en seksualiteit. Maar een inhoudelijk gesprek over voetbal, muziek of boeken gaat ze ook zeker niet uit de weg. Ze heeft een brede interesse, humor en stijl.

Debby groeide op in het Sallandse Raalte waar ze als klein meisje droomde van een carrière als spion, schaatser of zangeres. Op haar 17e vertrok ze naar Amsterdam voor de studie Communicatie. Na haar studie werkte ze voor tijdschriften als Quote, Quote Finance, ELLE, Folia en Nieuwe Revu. In 2010 startte Debby als founding editor de duurzame glossy VEGA (Sanoma Media) en in 2015 stond ze als hoofdredacteur aan de wieg van het literair erotische tijdschrift Oh (SANSYL BV). Van 2017 tot en met 2021 was Debby hoofdredacteur van het weekblad VIVA en van VIVA Mama (DPG Media).

Behalve voor haar werk, heeft Debby een grote passie voor sport. In de sportschool of als toeschouwer in het stadion of op de bank. Als fanatiek liefhebber volgt ze een uiteenlopend scala aan sportieve prestaties op de voet. Van voetbal, F1, tennis, schaatsen tot -jawel- darten.

Debby is ook te beluisteren met haar podcast Over de liefde. Na een succesvol eerste seizoen (te beluisteren via alle grote podcastaanbieders) is ze momenteel bezig met een nieuwe serie over dit fascinerende, onuitputtelijke onderwerp.

Je kunt Debby boeken als columnist, presentator en dagvoorzitter

Download foto

Instagram