Angelique Houtveen

Angelique Houtveen is radio- en podcastmaker, voice-over en presenteert events.

Maar bovenal is ze muziekliefhebber pur sang.

Een multi-talent zal ze zichzelf niet snel noemen, te bescheiden. Vlammen, dat doet ze wel als ze radio maakt, als gast aanschuift bij talkshows om over muziek te praten of als ze een podcast opneemt. Dat gaat haar allemaal zo natuurlijk af dat je meteen je oren spitst als je haar hoort. Haar stemgeluid doet de rest: zwoel en zacht, krachtig en puur.

Angelique presenteert sinds 2021 de middagshow tussen 16:00 – 19:00 op Sublime. Voorheen deed ze dat op 3FM waar ze in 2017 in het Glazen Huis in Apeldoorn zat voor Serious Request en in 2018 de 3FM Awards presenteerde in AFAS Live. In de jaren voorafgaand presenteerde ze shows op FunX en NPO Radio 6 Soul & Jazz.

Met een Marconi Award voor Aanstormend Talent (2013) en inmiddels tien jaar radio-ervaring op zak is Angelique een graag geziene gast in talkshows als het over muziek gaat. Deze vrouw weet alles.

Elke maand deelt ze haar nieuwste muziektips in LINDA Magazine in de rubriek Muziek.Enzo. Verder schreef ze mee aan het boek ‘Liberté, égalité, Beyoncé‘ en is ze bezig met een eerste boek.

In haar eigen podcast ‘Angelique’s Voice Notes‘ deelt ze haar persoonlijke ontwikkeling, met haar andere podcast ‘Affirmaties met Beats’ brengt ze rust in een soms hectische wereld. Voor Women Inc maakt ze de podcast ‘Komt een Mens bij de Dokter’ over de gezondheidszorg.

Angelique is te boeken voor voice-overs van commercials, bedrijfsvideo’s, docu’s en ander inspreekwerk zoals luisterboeken. Onlangs hoorde je haar stem bijvoorbeeld in de nieuwe VISA reclame. Verder: presentatieklussen op events of in podcasts, lezingen, workshops, columns.

Weetjes:

  • Op zoek naar lekkere muziek? Zoek één van haar Spotifylijstjes op!
  • Angelique is groot fan van alle Marvel films en series
  • De afgelopen jaren vroeg Angelique veel aandacht voor de aandoening Endometriose waar ze zelf mee gediagnosticeerd werd

VOICE-OVER DEMO – EN