Selecteer een pagina

MVP MANAGEMENT is een managementbureau voor presentatoren, journalisten en ander mediatalent dat wil focussen op inhoud. Samen met onze mensen bouwen we aan lange termijn-carrières, zichtbaarheid op de juiste plekken en het behoud van eigenwaarde en plezier in je werk. Maken wat je zelf mooi vindt, een boodschap de wereld inslingeren waar je achter staat en die bij voorkeur maatschappelijke relevantie heeft. Dat kan een tv-programma zijn of een documentaire maar ook een lezing, column, boek of podcast. Wij ondersteunen met persoonlijke aandacht en oprechte interesse als het gaat om strategie, contracten, onderhandelen, PR en finance. En nog zo ontzettend veel meer. Altijd op maat en altijd in het belang van de maker. 

Wij werken nauw samen met omroepen, zenders & streamers, productiehuizen, uitgevers, (media)bedrijven en instanties en hebben een fijn netwerk om uit te putten. 

Omdat we genoeg tijd en aandacht aan de MVP-talenten willen geven, nemen wij op dit moment geen nieuwe representatieverzoeken in behandeling. 

Over MVP Management

Myrthe van Pelt is talent manager en oprichter van MVP Management. Ze werkte als chef-redactie, was manager bij een modellenbureau en agent van bekende schrijvers voor MVP Management in 2018 een vlucht nam. Ze is vertrouwenspersoon voor haar talenten, zakelijk, transparant en media-verslaafd. Myrthe heeft 2 zoons en woont in Amsterdam-Noord. 

Over MVP Management

Sophie Hoozemans is talent agent. Ze begeleidt nieuwe talenten, regelt alle aanvragen rondom digitale content en dagvoozitterschappen en denkt actief mee over alle kansen die op ieders pad komen. Ook is ze parttime stewardess bij KLM en heeft haar onderbuikgevoel altijd gelijk.