Selecteer een pagina

MVP Management specialiseert zich in het intensief begeleiden en bijstaan van mensen met uitzonderlijk talent en serieuze ambitie – op elk punt van een carrière. We werken vanuit wederzijds vertrouwen en gezamenlijke toewijding. Wij geloven in dromen, maar verliezen de realiteit nooit uit het oog.

MVP Management gelooft in langdurige relaties met talenten, omroepen, uitgevers, producenten, bedrijven en instanties en in het samen vieren van successen. Door goede afspraken zorgen wij ervoor dat talent en creativiteit alle ruimte heeft zich te ontwikkelen.

MVP Management regelt alles rondom een opdracht of contract zodat talent zich kan bezighouden met onbekommerd creëren. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Onderhandelen contracten en honoraria
  • Carrièrestrategie
  • Agenda & planning
  • Image consultancy
  • Pers & publiciteit
  • Juridische begeleiding

(Om genoeg tijd en aandacht aan MVP-talenten te kunnen blijven geven nemen wij geen nieuwe representatieverzoeken in behandeling. Voor het toesturen van manuscripten verwijzen wij je graag door naar de gespecialiseerde agenten en uitgeverijen.)

Over MVP Management

MVP Management is opgericht door Myrthe van Pelt (1979). Myrthe heeft ruim vijftien jaar ervaring met het vertegenwoordigen van schrijvers, presentatoren en modellen. Door jarenlange prettige samenwerkingen, kan ze rekenen op een breed netwerk aan insiders en besluitvormers. Voor de door MVP Management vertegenwoordigde talenten denkt ze persoonlijk en actief mee over de juiste carrièrestappen, is ze vertrouwenspersoon en onderhandelt ze over contracten, wensen en honoraria.

Over MVP Management

Myrthe wordt bijgestaan door Sophie Hoozemans (1990). Sophie begeleidt nieuwe talenten en beheert alle aanvragen rondom digitale content en dagvoorzitterschappen. Ze studeerde af aan de Hogere Hotelschool en behaalde haar master Culture, Organisation and Management aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ze werkte als producent voor evenementen en is een kei in het leiden van de logistieke kant van projecten. Ook reist ze de wereld over als parttime stewardess bij de KLM.