Je werkt hard, je bent creatief, je hebt dromen en ambities en de drive om ze waar te maken. En toch zijn er hobbels waar je niet overheen komt. Het lukt niet om te groeien of misschien val je net iets te weinig op bij de reguliere media. Is de wereld nog niet klaar voor je of heb je gewoon even hulp nodig bij het bepalen van je richting?

Bij MVP Advies kijken we vanuit onze expertise naar je profiel, je probleem en je doelstellingen. Wat wil je vertellen? Wat straal je uit en kloppen die twee met elkaar? We kijken naar je omgeving en hoe die in te zetten is, je manier van communiceren en je (potentiële) publiek. Ook geven we je voorbeelden uit de praktijk en delen we ons inzicht gevormd door onze jarenlange ervaring in de media en culturele sector.

We hebben een uitstekend en uitgebreid netwerk and aren’t afraid to use it. Denk aan:

  • televisie- en radiomakers,
  • journalisten bij kranten en bladen,
  • influencers,
  • poppodia en evenementenbureaus,
  • uitgeverijen
  • en reclamebureaus.

Wil jij weten hoe je aan tafel komt bij een televisieprogramma, hoe je een boek maakt en welke factoren het succes bepalen, of hoe je als influencer serieus genomen wordt? Stuur een mail naar info@mvpmanagement.nl. Vermeld daarin wie je bent, waar je nu staat, waar je heen wilt en waar je ons advies over wilt hebben. We plannen een consult, specifiek voorbereid op jouw hulpvraag. Na vier weken nemen we contact met je op om te kijken hoe het met je gaat. Ook kun je ons in de vier weken na het consult altijd mailen voor een korte vervolgvraag. Zit gewoon bij het consult inbegrepen.

Eén waarschuwing: we zijn er niet om je naar de mond te praten. Daar ga je namelijk niets aan hebben. Jij wilt verder komen, wij gaan je daarin adviseren. Eerlijk, persoonlijk en jouw doelstelling afgestemd.